Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN

Campings

Welkom in Elsloo
Wij, Lutske en Henk zijn de trotse eigenaar van recreatiebedrijf D’ ELF IEKEN.

D’ ELF IEKEN is een recreatiebedrijf dat al vele jaren gasten ontvangt. In 1987 zijn de ouders van Lutske al begonnen met het ontvangen van gasten op de minicamping op het erf van het melkveebedrijf.
Op het bedrijf werden ongeveer 85 koeien gemolken en de minicamping bood plaats aan zo’n acht caravans.
Nadat wij het bedrijf in 2002 hebben overgenomen is de recreatietak stukje bij beetje uitgebreid.
Zo hebben we in 2007 voor het eerst een maisdoolhof aangelegd en zijn we in 2010 begonnen met een buitenspeeltuin. Nadat we in 2015 gestopt zijn met het melken van koeien hebben we de ligboxenstal omgebouwd tot binnenspeeltuin waarvan we in het voorjaar van 2018 de deuren hebben geopend.
Na de realisatie van het nieuwe sanitair gebouw in 2015 hebben we de minicamping uitgebreid naar de huidige omvang van 25 plekken.

Of u nu wilt komen kamperen met tent of caravan/ camper of wilt overnachten in de luxe blokhut, u bent bij ons van harte welkom.

Ook voor een dagje uit met kinderen of kleinkinderen kunt u bij ons terecht in de binnen- en buitenspeeltuin of in de zomer in het maisdoolhof. En dat geldt natuurlijk ook voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Maar ook voor een familiedag of bedrijfsuitje hebben we faciliteiten. Gezellig samen met een hapje en drankje met evt. aansluitend een BBQ of een warm- of koud buffet.

Bij ons is veel mogelijk. De meeste informatie vind u op deze website. Mochten er nog vragen zijn mag u ons altijd bellen of mailen maar langskomen mag ook.

Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar