Boer'n Jonker
Het vlees wat wij aanbieden is van ons eigen vee.
Omdat bij de verwerking van vlees veel regelgeving en vakmanschap komt kijken werken wij met exclusieve partners samen.
Het meeste vlees wordt gemaakt van jersey ossen geboren en getogen op onze boerderij. De dieren worden minstens 2 jaar oud en lopen zolang mogelijk in de weide, meestal vanaf april tot en met oktober. 🌱
Onze kaas komt van koeien die zo veel mogelijk in de wei grazen. Daarnaast krijgen de koeien een speciaal dieet waardoor de kaas nog rijker is aan Omega3.
Wij hebben 2 soorten naturel kaas, jong belegen (Lutje) en extra belegen (Opoe).
Daarnaast hebben we drie heerlijke speciaal kazen, Neutje kaas(fenegriek), Krud’n kaas (prei tuinkruiden) kaas, Zunnige kaas (tomaat olijf) en Truffel kaas.
De truffels in de kaas zijn echte zwarte zomertruffels uit Italië. 🇮🇹
Onze kazen zijn allemaal zeer romig en smaakvol en uiterst geschikt voor bij de borrel of op brood. 🥇