Autopuzzeltocht Zuidelijk Westerkwartier

Het gebied waar water, veen, houtwallen en bosschages de hoofdrol spelen. Maar er is meer, veel meer. De autopuzzeltocht voert je naar de mooiste plekken. Zoek je route door dit mooie gebied en ontdek nieuwe en historische natuurgebieden, oude borgen, mooie dorpen en sta stil bij historische figuren.

De route laat je zien hoe groot de variëteit, de bij tijd en wijle betoverende plekjes met intieme doorkijkjes zijn. Het Zuidelijk Westerkwartier biedt heel veel voor natuurliefhebbers, kunstminners, gezellige mensen en zeker ook voor gezinnen met kinderen.

De autopuzzeltocht kan het gehele jaar door worden gereden, op iedere dag dat je zelf wilt. We willen voorkomen dat het te druk gaat worden bij de verschillende locaties waar even gestopt kan worden. Daarom is een limiet gesteld aan het aantal boekingen per dag. Wanneer het maximum aantal boekingen bereikt is, wordt dit vermeld. Je kunt altijd uitkijken naar een andere dag.

Catering tijdens de autopuzzeltocht

Gezellig een picknickmand met lunchpakket mee tijdens autopuzzeltocht? Dat kan! De ingrediënten voor het lunchpakket halen we bij producenten uit de eigen regio, en diverse hapjes zijn huisgemaakt.

Het lunchpakket kun je afhalen bij de startlocatie. De startlocatie is Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek. Het lunchpakket wordt verzorgd door Love2Cook. (Graag twee dagen van tevoren bestellen)

Route-informatie

Route-informatie

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  • Kies hieronder je pakket, je route en, als je die al weet, de datum wanneer je de autopuzzelroute wilt rijden
  • Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een link.
  • Met de link download je de eerste informatie
  • Op de startlocatie ontvang je het routeboek met route-navigatie en veel informatie over de route en regio.
  • De map bevat ook vragen waarmee je prijzen kunt winnen.
  • Voor de kinderen wacht een belangrijke taak, nl.: oplossen van leuke puzzels én de autobingo.
Basispakket

Tijdens het Paasweekend 2024 helaas niet beschikbaar.

Bij aankoop van het basispakket ontvang je het volgende:

  • gedetailleerde routebeschrijving
  • beschrijving bij bijzondere punten
  • vragen om prijzen mee te winnen
  • autobingo en puzzels voor de kids

(Prijs basispakket is per auto).

€22
Boek nu

Interesse in onze andere autopuzzelroutes?

Naast de route Zuidelijk Westerkwartier kun je ook kiezen voor de autopuzzelroute het Hogeland én voor de route Midden-Groningen

Nieuwe routes in andere delen van Groningen, en met bijzondere thema's worden binnenkort ook voorbereid. Informatie daarover wordt vermeld op de pagina Autopuzzelroutes-Groningen.

Bijzondere bedrijven om te bezoeken