Unieke autopuzzeltochten op LocalGroningen.nl

In de eerste nieuwsbrief hebben we het al aangekondigd en nu staan ze online: de eerste twee unieke autopuzzeltochten door ons mooie Groningen! Met veel passie en plezier ontwikkeld door team LocalGroningen.nl en tot stand gekomen in samenwerking met diverse deelnemers van LocalGroningen.nl. En dat is nog niet alles: deze week vieren we ook de opening van Lekker-op-Afstand: de afhaallocatie voor heerlijke streekmaaltijden, verspakketten en kerstpakketten. Lees hieronder meer.

Unieke autopuzzeltochten op LocalGroningen.nl
Unieke autopuzzeltochten op LocalGroningen.nl

Fantastische samenwerking tussen deelnemers LocalGroningen.nl

Wat is er leuker dan een coronaproof uitje organiseren voor buurtgenoten, toeristen en buitenlui om al puzzelend onze prachtige provincie te laten (her-) ontdekken? Het ontwikkelen van de autopuzzeltochten heeft geleid tot een intensieve en vruchtbare samenwerking tussen de collega-ondernemers in de regio. En dat is precies waar we voor staan als LocalGroningen.nl: samenwerken zodat we elkaar daarin versterken. Er zijn start- en eindpunten in de regio gezocht, er is meegedacht over de routes, de lunch- en dinerboxen komen uit de regio en de inhoud van de Goodiebag wordt gevuld door diverse deelnemers van LocalGroningen.nl. Fantastisch!

Unieke autopuzzeltochten

De eerste routes die nu online staan, liggen in de regio's Het Hogeland en Zuidelijk Westerkwartier. Tijdens het rijden worden vragen gesteld over allerlei interessante bezienswaardigheden, mooie natuurgebieden en bijzondere adresjes die in de route zijn opgenomen, aangevuld met diverse puzzels. En de kinderen kunnen op de achterbank bingo spelen met speciaal hiervoor gemaakte bingokaarten met foto's van de route. De antwoorden kunnen na afloop worden ingeleverd en er vallen mooie, lokale prijzen te winnen. En tot slot krijgt iedere boeker van de autopuzzeltocht een rijkelijk gevulde Goodiebag mee naar huis! Bekijk hier de autopuzzeltochten www.localgroningen.nl/autopuzzeltochten-groningen.

Nieuwe routes

Wij hebben de smaak te pakken gekregen en er zijn nog veel meer mooie plekken in Groningen die vragen om al puzzelend ontdekt te worden. Heb jij een goed idee en zou je graag betrokken willen worden bij het ontwikkelen van een nieuwe autopuzzeltocht bij jouw bedrijf in de buurt? Mail ons dan op info@localgroningen.nl.

Catering in coronatijd tijdens de puzzeltochten

Bij het ontwikkelen van de routes hebben we rekening gehouden met de nu geldende coronarichtlijnen. Zolang de toegang tot horecagelegenheden niet of beperkt mogelijk is, bieden wij de mogelijkheid aan om bij boeking van de autopuzzeltocht, een lunch- en/of dinerbox te bestellen. Zodra het weer kan zullen wij nieuwe routes ontwikkelen waarin de horeacapunten weer worden opgenomen, zodat tijdens de rit ter plekke heerlijk kan worden gegeten en gedronken. Wanneer je nu een autopuzzeltocht boekt, kun je kiezen uit diverse mogelijkheden: alleen de route in een mooi pakket, de route in een mooi pakket inclusief lunchbox of de route in een mooi pakket inclusief lunchbox en een dinerbox voor een 2-gangendiner of een verspakket voor een 3-gangendiner.

Lekker-op-afstand

Het reserveren van de dinerbox en het dinerverspakket wordt mogelijk gemaakt door Lekker-op-afstand. Een intitiatief van Abrahams Mostermakerij, LocalGroningen.nl en diverse restaurants en producenten van streekproducten uit het Hogeland. Lekker-op-afstand is een afhaallocatie voor heerlijke streekmaaltijden, verspakketten en kerstpakketten.

Delen is fijn!

Om de autopuzzeltochten van LocalGroningen.nl breed onder de aandacht te brengen, zouden wij het bijzonder waarderen als je de onderstaande link wilt delen op je eigen social media kanalen en op je eigen website: www.localgroningen.nl/autopuzzeltochten-groningen en je ons gaat volgen op Instagram localgroningen.nl. Alvast bedankt!

Contact

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Mail ons: info@localgroningen.nl of bel ons: 050 - 40 309 30 of 06 - 412 612 30. Dat stellen we zeer op prijs.

Unieke autopuzzeltochten op LocalGroningen.nl
Unieke autopuzzeltochten op LocalGroningen.nl